Veelgestelde vragen

En natuurlijk de antwoorden

BYBRUUT ontwerpt, realiseert en onderhoud tuinen en houtwerk. 
Ons kun je niet in één stijl of hokje duwen. We hebben namelijk een passie voor design én voor de natuur. We zijn flexibel en spelen graag met wat de situatie biedt. En worden graag uitgedaagd door jouw wensen. Zodat jij je thuis voelt in jouw tuin. We ontwerpen doordachte tuinontwerpen in 3D, zijn specialist in houtbouw en verzorgen zelfs de puntjes op de i. En natúúrlijk verzorgen we verzorgen het onderhoud, zodat je tuin het hele jaar tip-top verzorgt blijft.

Wil jij een brute tuin? Wij nodigen onszelf uit bij jou thuis en leren je beter kennen. We houden van een praatje of goed gesprek. Zo ontdekken we wat bij je past. En kunnen we je van ons beste advies voorzien. Vervolgens gaan we aan de slag en ontwerpen jouw nieuwe tuin. Dit doen we in 3D, zo kun jij je al helemaal voorstellen hoe het voelt om straks ín je nieuwe tuin te staan. Verwacht een bijzonder ontwerp waarin lijnen, groen en natuurlijke materialen een geheel vormen. Na je ontwerp ontvang je de offerte. Akkoord? Dan stropen wij onze mouwen op en gaan we aan de slag. Zo realiseert BYBRUUT jouw droomtuin. Met bruut resultaat!

De man achter BYBRUUT is Jos den Ouden. Hij is een echte creator en oprecht geïnteresseerd in zijn klanten. Hij is visueel aangelegd, superhandig met digitale programma’s en staat net zo goed met z’n voeten in de aarde. Bouwt grote én kleine werken van hout. Van tuinmeubels tot terrasoverkappingen. Hij heeft inzicht en zorgt dat iets slaagt, hoe dan ook. Jos, al dan niet samen met zijn flexibele team, realiseert écht brute tuinen.

BYBRUUT is gevestigd in regio Alblasserwaard en creëert overal in Nederland de mooiste tuinen. Van onze eigen woonplaats tot duintuin in Zeeland. Van stadstuin in Amersfoort tot een landelijke tuin op de Utrechtse heuvelrug.

Wij creëren tuinen in verschillende prijscategorieën. We denken graag mee in hoe het wél kan; zodat je het plaatje krijgt dat je voor ogen hebt. Passend bij jouw budget.

Hou je van stoer, robuust en stijlvol, net als wij? Wij zijn superhandig met hout en maken houten overkappingen, carports, schuttingen, tuinhuizen en zelfs houten meubilair. We snappen dat je zo’n bruut houtbouwwerk in je tuin wilt. Ook voor alleen houtbouw kun je bij ons terecht.

Onze werkwijze

Ben jij op zoek naar het ultieme tuingevoel? en ontwerpen zodanig dat je niet krijgt wat je wenst, maar zelfs een overtreffende trap; méér dan je wenst.

Waarom BYBRUUT?

Passie voor design én voor de natuur

Wij weten hoe alles groeit en bloeit en laten de natuur graag z’n werk doen. Een tuin waarin de verrassing van de natuur samenkomt met doordacht design.

Doordacht tuinontwerp in 3D

Een brute tuin in 3D. Nog vóór de schop in de grond gaat ervaar jij al hoe je tuin eruitziet. Ideaal!

Specialist in houtbouw

Bij ons stopt het niet bij ontwerp en realisatie van je tuin. Houtwerk en tuinmeubilair staan op ons lijf geschreven. Een veranda, vlonder of houten tuintafel. Wij maken het voor je.

De puntjes op de i

Sfeervolle inrichting van je tuin, seizoensgroen, nieuwe potten en zelfs kussens op de bank. Ook verzorgen wij het onderhoud zodat je tuin het hele jaar door tip-top verzorgt blijft.

Social talks 🙂

Wij houden van een praatje of goed gesprek. Zo ontdekken we wat bij je past. En kunnen we jou van ons beste advies voorzien. Zodat jij straks geniet een brute tuin.

Onze projecten

Een natuurlijke balans op alle fronten

Da’s BRUUT! Dat wil ik ook!

Een natuurlijke balans op alle fronten

Chat openen
1
Jos - ByBruut
Hallo, Jos hier.
Waarbij kan ik je helpen?