Houtbouw

design gaat verder dan wat de natuur ons biedt.

Houtwerk

BYBRUUT houdt van stoer, robuust en stijlvol. Met souplesse en uiterste aandacht. Ben jij op zoek naar een veranda, tuinhuis of uniek tuinmeubilair? Dat maken wij voor je!

BYBRUUT ontwerpt, realiseert en onderhoud tuinen en houtwerk. Samen creëren we het pareltje waar je van droomde. Mét houten overkapping, carport, schutting, tuinhuis en zelfs houten tuinmeubelen. BYBRUUT werkt uitsluitend met duurzaam en kwalitatief hoogwaardig houtwerk. Zo komt het ontwerp het best tot z’n recht en kun jij er vervolgens jarenlang van genieten.

Onze projecten

Een natuurlijke balans op alle fronten

Houten overkapping

Een houten overkapping brengt veel voordelen met zich mee. Het ziet er niet alleen bruut uit, maar heeft ook nog eens praktische voordelen. Wij hoeven je niet te vertellen hoe fijn beschut je zit onder een mooie veranda. Ben je op zoek naar en tuinhuis of schuur van hout? Wij bouwen een fraai houtwerk dat jarenlang meegaat!

Schuttingen

In vrijwel ieder project ontwerpen- en realiseren wij houten schuttingen. Kies uit diverse houtsoorten of geïmpregneerd hout. Wij adviseren je op basis van de gewenste uitstraling van jouw tuin.

Houten tuinmeubelen

Écht houten tuinmeubelen van BYBRUUT. Hier zijn wij beroemd mee geworden. Wij ontwerpen en realiseren houten maatwerk tuinmeubelen. Wat dacht je van een mooie tuintafel, comfortabel lounge set of tuinbank op maat? Super bruut!

Da’s BRUUT! Dat wil ik ook!

Een natuurlijke balans op alle fronten

Chat openen
1
Jos - ByBruut
Hallo, Jos hier.
Waarbij kan ik je helpen?